Onze lesgevers

Bij PhysioYoga geven we je iedere ochtend 20 minuten yoga om je dag goed in te zetten.
Op dinsdagavond gaan we anderhalf uur samen aan de slag tijdens een diepgaande yoga opleiding.

Onze lessen worden begeleid door zowel Bart als Jochen.
Hieronder gaven we hen de kans om zich even kort voor te stellen. Zo weet jij ook bij wie je met al je yoga vragen terecht kan!

Bart Denys – Yoga leraar – Oprichter PhysioYoga

Bart is gepassioneerd door beweging. Het lichaam is voor hem de belangrijkste tool om zich als mens volledig te ontplooien: als het lichaam vitaal, energiek en sterk is, dan kan de geest helderheid en rust vinden.

Bart is kinesitherapeut, yoga leraar en werkt al meer dan 25 jaar met mensen en hun klachten. Vanuit die ervaring creëerde hij PhysioYoga: een vorm van yoga die het beste uit oost en west samenbrengt in oefeningen en methodieken die voor iedereen werken.

Bart blijft zich bijscholen bij zijn favoriete yoga master Robert Boustany, de stichter van Pralaya yoga. Hij laat zich ook inspireren door de oorspronkelijke yoga uit de Himalayas: Vedic Himalayan traditie van Swami Vidyadhishananda.

Daarnaast is Bart gepassioneerd door alles wat met water te maken heeft. Hij is instructeur ‘Freediving’ en houdt van zeilen samen met zijn dochter.

Jochen Snick – Yoga leraar

Jochen volgt sinds 2006 yoga les bij diverse yogaleerkrachten. In de periode 2012-2016 volgde hij de internationaal erkende vierjarige teacher training bij Alberto Paganinni (Yoga Soma) en is sinds 2016 vaste assistent in deze opleiding.

Daarnaast volgde hij diverse workshops bij oa Robert Boustany (Pralayayoga) en Bart Denys (PhysioYoga).  De dynamische en hart-yoga stijl van Alberto combineert Jochen graag met de opgedane inzichten van de Pralaya- en PhysioYoga.
  
Ook volgde Jochen een opleiding Reading-Healing, Reiki (master) en Golden Age Reiki, als Merkhabah meditatie (van Drunvalo Melchizedek)  bij Veronique van Moortel.

Sedert 2018 is hij ook een gepassioneerde vrijduiker.  Het apneu duiken biedt de mogelijkheid om meditatief te duiken. Diverse pranayama methodieken zijn hierbij zeker helpend.

Hij geniet er ook van om regelmatig te vasten en te baden in ijs.