Wacht even…

Krijg de sleutel tot succes!

Laat je individueel begeleiden tijdens de challenge

IK WORD JOUW PERSOONLIJKE COACH

N

aandacht voor je persoonlijke obstakels en klachten

N

zodat je makkelijker kan kiezen voor wat goed is voor jou, je gezondheid en je immuniteit

N

laat niets of niemand je nog tegenhouden om vitaler én gelukkiger door het leven te gaan

éénmalig 78,09 €

Wees er snel bij!

 ik kan slechts 8 personen extra helpen

5 op voorraad

INDIVIDUELE BEGELEIDING OP UW MAAT

1. Individuele Sessie

We maken in de eerste week van de challenge een afspraak waarin ik je persoonlijk gedurende een half uur. Voor de coaching zal je al enkele opdrachten uitgevoerd hebben, waardoor de sessie zeer efficiënt zal zijn.

Tijdens deze sessie kan ik je tot in de details coachen zodat je de challenge precies kan uitvoeren op de manier die bij jou past!

 

2. Groep Sessie

3 extra groepssessies in besloten kring, enkel met de deelnemers die zich individueel laten coachen. Hierbij krijg je extra tools, extra opdrachten en nog meer informatie, aangepast aan jouw specifieke situatie.

We doen een extra sessie op specifieke dagen die we in groep zullen afspreken zodat je er zeker bij kan zijn.

3. Opvolging

Ik volg je op gedurende de challenge, je hebt de mogelijkheid om mij persoonlijk vragen te stellen gedurende de ganse challenge.

Na de challenge spreken we opnieuw af voor een coaching moment waarin we bepalen hoe je nu verder kan, om op die manier de benefits van de challenge én de coaching in je leven te integreren!

Wacht niet langer,

plaatsen zijn beperkt!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

We coachen jou gedurende vijf dagen
om je weerbaarheid en emoties in eigen handen te nemen!

GA AAN DE SLAG MET DEZE FYSIEKE, MENTALE EN EMOTIONELE DETOX!

onbeperkte toegang tot online yoga lessen

Start webinar - inzicht in je leven

Hier gaan we dieper in op de zaken die we aanhaalden tijdens de gratis webinar. Je krijgt lifestyle advies om beter om te gaan met, en minder het slachtoffer te worden van, je emoties. 

onbeperkte toegang tot online yoga lessen

Vijf practices

Je leert vijf practices om aan detox te doen. Dit zowel op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Deze practices zijn voor iedereen haalbaar. Je wordt weerbaarder en veerkrachtiger en kan beter om met wat vandaag de dag in de wereld rondom ons gebeurt.

onbeperkte toegang tot online yoga lessen

Volledige detox yogales

Onze dinsdagavond les stelden we in het thema van de detox challenge. Dat wil zeggen dat we 1,5u de tijd hebben om dieper op deze zaken in te gaan.

asana yoga online lessen

Onbeperkte toegang

Ook wanneer je deze challenge-week voltooid hebt, behoud je de toegang tot alle informatie. Wanneer je dus in de toekomst voelt dat je nood hebt aan een detox week, kun je hier zeker opnieuw gebruik van maken!

onbeperkte toegang tot online yoga lessen

Blog en Worksheet

Je kan ook altijd aan de slag met de mentale detox worksheet die we in deze blogpost deelden.

Onder leiding van Bart Denys

Bart is gepassioneerd door beweging. Het lichaam is voor hem de belangrijkste tool om zich als mens volledig te ontplooien: als het lichaam vitaal, energiek en sterk is, dan kan de geest helderheid en rust vinden.

Bart is kinesitherapeut, yoga leraar en werkt al meer dan 25 jaar met mensen en hun klachten. Vanuit die ervaring creëerde hij PhysioYoga: een vorm van yoga die het beste uit oost en west samenbrengt in oefeningen en methodieken die voor iedereen werken.

Testimonials

Dit zeggen onze leerlingen

Bart bezit zoveel waardevolle kennis en voelt super veel aan. Zijn yoga en kiné oefeningen hebben mij bewust doen worden van mijn houding op zo veel vlakken. Ik pas het toe terwijl ik werk, aan m’n computer zit, fiets, in de tuin werk, sta te koken of in de zetel zit. Maar ik heb ook heel veel bijgeleerd over “het leven” en over mezelf. Dankjewel Bart 😊

testimonial klant yoga les

Sophia Dequeker

testimonial klant review yoga les

Els Proot

Ik blijf kiezen om yogales te volgen bij Bart. Het gedragen evenwicht tussen mildheid en uitdaging, het persoonlijk gezien voelen in mogelijkheden en grenzen, het voelen hoe je lijf zich opent door de opbouwende, schijnbaar kleine repetitieve bewegingen, het meditatief ontspannen eindigen met een wakker lijf. Dankbaar.

Het leuke aan de yogalessen is dat bart zijn kennis deelt terwijl we poses doen. Er is altijd een waardevolle uitleg om naast de yogalessen ook toe te passen. De combinatie van zijn yogalessen en kine waren top voor mij. Enkele klachten kunnen verminderen en een betere connectie met mijn lichaam gevonden hierdoor.

testimonial klant yoga les

An Dumoulin

GRATIS EXTRA

Onze eerst Challenge kan je nu gratis volgen

PHYSIO YOGA BASICS

Deze challenge bevat 7 video’s met telkens 20 minuten een topic die je helpt om de basis onder de knie te krijgen van Physio Yoga.

Het is aan te raadden om eerst deze Challenge te volgen

 

 

Yoga Nieuws

Physio Yoga Feed

[custom-facebook-feed]

Voor meer nieuws en informatie, volg PhysioYoga op Facebook!

Start jouw yoga avontuur

Ontdek Onze Yoga Lessen

Wacht niet langer om jouw lichaam terug in balans te brengen, abonneer je vandaag!