KRIJG EEN INKIJK IN ONZE UNIEKE MANIER VAN LESGEVEN! 

Heup & Onderrug PhysioYoga Workshop
Rug- & Heupklachten voorkomen op een UNIEKE, VEILIGE en VERANTWOORDE manier!

Méér dan 300 minuten unieke informatie!

SChrijf je in
en ga aan de slag, nu voor 125€

PhysioYoga Workshops

Jarenlange ervaring en informatie gebundeld in één online cursus

Onze workshops zijn zodanig uitgewerkt dat je op een paar uur tijd de kennis krijgt die je helpt om jouw Yoga oefeningen beter en veiliger uit te voeren.

Elke workshop gaat diep in op specifieke topics, we nemen de tijd om in de details te gaan!

DIT KRIJG JE 

Physio Yoga Workshop

pranayama ademhaling yoga online lessen

6 Lessen - Fundamentals

Specifieke oefeningen die voor iedereen haalbaar zijn, die  ontwikkeld zijn om de meest voorkomende disbalansen op te lossen. Deze oefeningen zijn gebaseerd op de meest recente inzichten in anatomie én op authentieke yogahoudingen.

onbeperkte toegang tot online yoga lessen

6 Lessen - Yoga Houdingen

In deze lessen passen we de principes van de Fundamentals toe op yogahoudingen. Je leert ook hoe je yogahoudingen kan aanpassen aan jouw noden of die van je leerlingen.

Dit zal je ontdekken

De workshop geeft je de kennis en tools voor

Gezonde Onderrug

In deze workshop leer je hoe je de anatomie van je rug kan respecteren zodat je onderrug gezond en sterk kan blijven.

anatomie voor yoga online lessen

Herstel van rugklachten

Je onderrug kan maar vrij zijn van klachten als er voldoende kracht en balans is in de spieren van de benen en het bekken. Je leert hier ook hoe je echt ergonomisch kan heffen en tillen.

pranayama ademhaling yoga online lessen

Gezonde werking van de buikorganen

Er is een sterke verbinding tussen de gezondheid van je buikorganen en het functioneren van je onderrug. De oefeningen die je hier leert beïnvloeden beide positief.

physio yoga online lessen

Herstel van knieklachten

Om de rug te sparen worden de knieëen heel vaak overbelast, ook in yogahoudingen… Door balans te ontwikkelen in onderbeen, enkels en voet kan je knieklachten voorkomen en zelfs herstellen.

Voorwaartse buigingen

Je kan yogahoudingen inzetten om je rug gezond te houden met als resultaat dat je heupen zich meer openen en je voorwaartse buiging dieper wordt.

asana yoga online lessen

Kleermakerszit, Lotus houding,...

Kleermakerszit, lotushouding,… het zijn populaire houdingen bij  yoga en meditatie, maar ze worden zelden juist uitgevoerd. Hier leer je hoe je de heupen kan openen zonder de knieëen of de enkels te verzwakken.

Onder leiding van Bart Denys

Bart is gepassioneerd door beweging. Het lichaam is voor hem de belangrijkste tool om zich als mens volledig te ontplooien: als het lichaam vitaal, energiek en sterk is, dan kan de geest helderheid en rust vinden.

Bart is kinesitherapeut, yoga leraar en werkt al meer dan 25 jaar met mensen en hun klachten. Vanuit die ervaring creëerde hij PhysioYoga: een vorm van yoga die het beste uit oost en west samenbrengt in oefeningen en methodieken die voor iedereen werken.

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor jou als je

N

Yogi bent en je asana's wil verdiepen

N

Klachten hebt en deze op een effectieve manier wil aanpakken

N

Meer inzicht wil in hoe het lichaam werkt, hoe rugpijn ontstaat en verholpen kan worden

N

Docent bent en je ook studenten met klachten professioneler wil ondersteunen

Testimonials

Dit zeggen onze leerlingen

Bart bezit zoveel waardevolle kennis en voelt super veel aan. Zijn yoga en kiné oefeningen hebben mij bewust doen worden van mijn houding op zo veel vlakken. Ik pas het toe terwijl ik werk, aan m’n computer zit, fiets, in de tuin werk, sta te koken of in de zetel zit. Maar ik heb ook heel veel bijgeleerd over “het leven” en over mezelf. Dankjewel Bart 😊

testimonial klant yoga les

Sophia Dequeker

testimonial klant review yoga les

Els Proot

Ik blijf kiezen om yogales te volgen bij Bart. Het gedragen evenwicht tussen mildheid en uitdaging, het persoonlijk gezien voelen in mogelijkheden en grenzen, het voelen hoe je lijf zich opent door de opbouwende, schijnbaar kleine repetitieve bewegingen, het meditatief ontspannen eindigen met een wakker lijf. Dankbaar.

Het leuke aan de yogalessen is dat bart zijn kennis deelt terwijl we poses doen. Er is altijd een waardevolle uitleg om naast de yogalessen ook toe te passen. De combinatie van zijn yogalessen en kine waren top voor mij. Enkele klachten kunnen verminderen en een betere connectie met mijn lichaam gevonden hierdoor.

testimonial klant yoga les

An Dumoulin

Start jouw yoga avontuur

Ontdek Onze Yoga Lessen

Wacht niet langer om jouw lichaam terug in balans te brengen, abonneer je vandaag!