Unieke Physio Yoga Challenge!

Transformeer je Lichaam!

Start je dag met 10X meer energie!

20 minuten Yoga per dag

Slechts 1 euro per dag + een maand gratis physioyoga abonnement!

Mis je kans niet: je kan nog enkele dagen
live meedoen ‘s morgens!

Of doe mee via de opnames van deze sessies
en Start to Yoga op je eigen tempo.

PhysioYoga Challenge

MÉÉR ENERGIE, MÉÉR INNERLIJKE RUST, ELKE DAG OPNIEUW!

Dit is dé challenge die je helpt om een kleine 20 minuten toe te voegen aan je dagelijkse ochtend routine.

Elke dag om 7u s´morgens, slechts 20 minuten…

HET ZAL JE LEVEN VERANDEREN!

Slechts 1 euro per dag!

 

Waarom

We doen Yoga voor

N

Een goede frisse start van de dag

N

Energie en vitaliteit de hele dag door

N

Innerlijke rust en helderheid

GRATIS TOEGANG PHYSIOYOGA ONLINE

SCHRIJF JE NU IN EN KRIJG EEN MASSA AAN INFORMATIE GRATIS ERBIJ!

Zo krijg je toegang tot:
* de ‘Fundamentals’: voor elke deel van je lijf oefeningen om terug in balans te komen
* live stream van de yogales op dinsdag + alle opnames van de voorgaande lessen
* twee workshops Pranayama

+

Iedereen kan blijvend gratis deelnemen aan onze eerste challenge,
deze vormt de ideale voorbereiding op onze nieuwe challenge van oktober!

We starten op maandag 12 oktober om 7u

Doe de twee challenges na elkaar en je krijgt jouw persoonlijke START to YOGA

 

Onder leiding van Bart Denys

Bart is gepassioneerd door beweging. Het lichaam is voor hem de belangrijkste tool om zich als mens volledig te ontplooien: als het lichaam vitaal, energiek en sterk is, dan kan de geest helderheid en rust vinden.

Bart is kinesitherapeut, yoga leraar en werkt al meer dan 25 jaar met mensen en hun klachten. Vanuit die ervaring creëerde hij PhysioYoga: een vorm van yoga die het beste uit oost en west samenbrengt in oefeningen en methodieken die voor iedereen werken.

Testimonials

Dit zeggen onze leerlingen

De dag actief en geconcentreerd starten brengt me energie, rust en een goed gevoel. En een veel groter lichaamsbewustzijn en regelmatige zelfcorrectie van houding en adem(neus ipv mond) gedurende de dag.
Dankbaar voor de waardevolle uitleg én de haalbare oefeningen.

online yoga lessen workshop physioyoga

Lien Vanbrugge

testimonial klant review yoga les

Ruth Cocquyt

Een wonder gebeurd: rug plots weer geblokkeerd en helse pijnen. Ik kon niet meer stappen. Paniek ook. Gelukkig dacht ik direct aan de yoga oefeningen van de voorbije challenge. Constant toegepast terwijl ik daar stond en wonder boven wonder voelde ik de verbetering. Nog nooit ben ik zo vlug hersteld na een hevige rugblokkade. Dit wil ik dan ook graag delen. Dank je wel Bart voor de kans!

De achtergrond en duiding waarom we bepaalde oefeningen doen. De héél goede trage uitleg. Ik heb geleerd dat het niet alleen belangrijk is om yoga te doen, maar je moet de oefeningen ook nog op de correcte manier doen anders heeft het minder effect.

testimonial klant yoga les

Martine Hoornaert

Het programma

2de PHYSIO YOGA CHALLENGE

pranayama ademhaling yoga online lessen

Maandag 12/10 t.e.m. Vrijdag 16/10

Tijdens de weekdagen doen we yoga, in het weekend krijg je de tijd om te rusten en eventueel gemiste lessen in te halen

fundamentals yoga online lessen basis

Zaterdag 17/10 - Live Q&A

Ga in gesprek met Bart en stel je vragen live! OPGELET: Enkel voor de eerste 25 inschrijvingen! Wees er dus snel bij!

pranayama ademhaling yoga online lessen

Maandag 19/10 t.e.m. Vrijdag 23/10

Tijdens de weekdagen doen we ook tijdens de tweede week  yoga. Iets gemist? Je kan achteraf ook de opnames nog bekijken!

GRATIS EXTRA

Onze eerst Challenge kan je nu al gratis volgen

PHYSIO YOGA BASICS

Deze challenge bevat 7 video’s met telkens 20 minuten een topic die je helpt om de basis onder de knie te krijgen van Physio Yoga.

Het is aan te raadden om eerst deze Challenge te volgen

 

 

Yoga Nieuws

Physio Yoga Feed

Hoe lang duurt het om iets een nieuwe gewoonte te maken?Sommigen beweren dat je iets 15 dagen moet doen om het gewoon te raken, anderen zeggen 21 dagen, nog anderen zelfs 90.Wij weten dat iedereen anders functioneert en dat die gemiddelde aantal dagen dus maar weinig hulp zijn. Maar hoe maak je dan wel nieuwe gewoontes aan? Wel, door je dagelijkse leven beetje bij beetje aan te passen.Wij doen iedere dag aan yoga. Iedere ochtend staan onze teachers Bart en (of) Jochen klaar om samen met de groep 20 minuten aan yoga te doen. Als je zelf yoga doet, dan lijken die 20 minuten misschien kort? Maar wij gaan voor het dagelijkse yogamoment, niet voor de uitputtingsslag van alles in één keer.Hier dus vijf tips om de ochtendlessen vol te houden.Zie het als één tip voor elke ochtendles van de week!Tip 1: Vergelijk jezelf niet met anderenVergelijk jezelf met jezelf van een week of misschien wel een maand geleden. Volg je eigen tempo en zie de vooruitgang in jezelf.Tip 2: Vind steun in de groepYoga is leuker als je het samen kan doen. Vindt jij vroeg opstaan lastig? Je bent zeker niet alleen, maar de mensen die onze ochtendlessen volgen steunen elkaar om toch maar op hun matje te gaan staan.Tip 3: Korte lessen, iedere dagWij gaan voor het dagelijkse yogamoment, niet voor de uitputtingsslag. Plus, als je iedere dag je yoga-momentje inlast, wordt dat sneller een gewoonte dan als het maar één keer in de week is.Tip 4: Plan je ME-TIMEJij verdient een me-time momentje, echt waar! Veel te vaak cijferen we onszelf weg om voor anderen te zorgen. Maar is de bron waaruit we scheppen leeg, dan lopen we vast. Het is dus belangrijk om ook voor onszelf te zorgen. Zo raakt de bron niet leeg. Plan dus gewoon dat moment in! Zet het in je kalender. Dan komt er niets tussen.Tip 5: Volg de lessen met een vriendZie Tip 2, yoga is leuker samen. Misschien stap je niet graag in een groep waar je niemand kent. Volg de lessen daarom samen met een vriend. Het kan volledig online, dus elk in je eigen huis, maar toch samen. Gezellig toch?Wil je het nu echt gaan proberen? Dan kun je via deze link 14 dagen toegang krijgen tot ons basisabonnement!bit.ly/3zJWUGk ... See MoreSee Less
View on Facebook
Probeer je graag eens een ochtendles uit zonder verdere verplichtingen?Dan kun je hier terecht: bit.ly/3zE1eaeOnze teacher Jochen deelde een ochtendles rond het thema "Balans tussen de voor- en achterzijde van het lichaam".Zo zie je eens hoe het er bij ons aan toe gaat.Stap maar op je matje en doe met ons mee! ... See MoreSee Less
View on Facebook
Ontdek de voordelen van PhysioYoga vandaag nog!Krijg 14 dagen toegang tot ons basis abonnement voor maar € 4,95.#yoga #yogales #belgium #onlineyoga #onlineyogales #yogaeverydamnday #yogastudio #meditation #eengezondegeestineengezondlichaam #yogainspiration #weloveyoga #namaste #lifestyle #yogalife #yogathoughts #starttoyoga #yogagirl #yogaeverywhere #yogastudios #yogi #yogapracticedaily #happy ... See MoreSee Less
View on Facebook
Dit is een dinsdagavondles, die we streamden vanuit mijn studio bij me thuis!Vanaf volgende week dinsdag spreken we opnieuw live af met enkele mensen en streamen we de les vanuit de yogastudio!!Doe mee met onderstaande les en ervaar zelf hoe een uitgebreide PhysioYoga les werkt!Het thema was "Balans tussen voorzijde en achterzijde van het lichaam"bit.ly/3x7BHnN ... See MoreSee Less
View on Facebook

Voor meer nieuws en informatie, volg PhysioYoga op Facebook!

Start jouw yoga avontuur

Ontdek Onze Yoga Lessen

Wacht niet langer om jouw lichaam terug in balans te brengen, abonneer je vandaag!