Ons Team

Wie is wie?

Bart Denys – Yoga leraar – Oprichter PhysioYoga

Bart is gepassioneerd door beweging. Het lichaam is voor hem de belangrijkste tool om zich als mens volledig te ontplooien: als het lichaam vitaal, energiek en sterk is, dan kan de geest helderheid en rust vinden.

Bart is kinesitherapeut, yoga leraar en werkt al meer dan 25 jaar met mensen en hun klachten. Vanuit die ervaring creëerde hij PhysioYoga: een vorm van yoga die het beste uit oost en west samenbrengt in oefeningen en methodieken die voor iedereen werken.

Bart blijft zich bijscholen bij zijn favoriete yoga master Robert Boustany, de stichter van Pralaya yoga. Hij laat zich ook inspireren door de oorspronkelijke yoga uit de Himalayas: Vedic Himalayan traditie van Swami Vidyadhishananda.

Daarnaast is Bart gepassioneerd door alles wat met water te maken heeft. Hij is instructeur ‘Freediving’ en houdt van zeilen samen met zijn dochter.

online yoga lessen workshop physioyoga

Jochen Snick – Yoga leraar

Jochen volgt sinds 2006 yoga les bij diverse yogaleerkrachten. In de periode 2012-2016 volgde hij de internationaal erkende vierjarige teacher training bij Alberto Paganinni (Yoga Soma) en is sinds 2016 vaste assistent in deze opleiding. 
 
Daarnaast volgde hij diverse workshops bij oa Robert Boustany (Pralayayoga) en Bart Denys (PhysioYoga).  De dynamische en hart-yoga stijl van Alberto combineert Jochen graag met de opgedane inzichten van de Pralaya- en PhysioYoga. 
  
Ook volgde Jochen een opleiding Reading-Healing, Reiki (master) en Golden Age Reiki, als Merkhabah meditatie (van Drunvalo Melchizedek)  bij Veronique van Moortel. 
 
Sedert 2018 is hij ook een gepassioneerde vrijduiker.  Het apneu duiken biedt de mogelijkheid om meditatief te duiken. Diverse pranayama methodieken zijn hierbij zeker helpend. 
 
Hij geniet er ook van om regelmatig te vasten en te baden in ijs. 

 

yoga podcast aflevering jochen snick

Stefaan De Vreese – Executive Coach

Stefaan is Executive Coach, gespecialiseerd in het helpen van CEO’s om hun Team, Systemen en Leiderschap naar een hoger niveau te brengen.

Al na de eerste paar lessen bij Bart, werd hij een grote yoga fan.

Door de passie voor yoga samen te brengen met zijn expertise in marketing, team building, systemen en leiderschap, helpt hij om van PhysioYoga het beste yoga platform van de Benelux (en ver daarbuiten) te maken.

Naast zijn 15+ jaren ervaring in Business Analysis en Optimization Experience voor High Level, International, Corporate bedrijven zoals AB Inbev, Arcelor Mittal, OMP,… runt hij thisisbasketball.world en matchupmedia.com.

Zijn consultancy business bouwde hij op tot boven 6 getallen.

 

yoga podcast aflevering jochen snick

Ellen Rooms – Website & Sociale Media

Ellen is al enkele jaren aan het werk als marketing manager. Ze specialiseerde zich in het bouwen van websites en het onderhouden van sociale media. Daarnaast laat ze haar creativiteit graag los op het maken van mooie visuals, ebooks,…. 

Zelf onderneemt ze onder de naam Webcoffee voor alle website en sociale media gerelateerde zaken.

Wanneer ze zich niet op het internet bevindt, leest ze zich een weg doorheen haar eindeloze ‘to be read’ stapel of schrijft ze zelf verhalen, zowel fictie als non-fictie. Wie weet kom je haar boeken binnenkort tegen in de boekenwinkel.

 

yoga podcast aflevering jochen snick

Leer Yoga op een manier

die jou écht helpt!

Ontdek Authentieke Yoga samen met professionele kine en yoga leraar Bart Denys.